Valg af linjefag, skoleåret 2022/2023

Vi elsker musik og idræt og skolens linje- og tillægsfag kan vælges uanset klassetrin og fylder op til 12 lektioner om ugen. I dette hæfte får du præsenteret vores udbud af fag som du skal vælge imellem.

I mailen hvor du fik dette link, fik du også en præsentation af skolens linjefag for skoleåret 2022/2023 - Vi anbefaler at du nærlæser denne inden du vælger dit linjefag.

LINJEFAG

Hvert linjefag består af 6 lektioner om ugen og udgør fagene:

·         fodbold drenge

·         fodbold piger

·         fitness

·         volleyball

·         musik

Hvert linjefag er 6 lektioner om ugen, men kan suppleres med forskellige tillægs og valgfag som du skal vælge senere.

Valg- og tillægsfag er fx. styrketræning, sangskrivning, instrumentalundervisning, fitness-instruktøruddannelse, dans og flere andre.

I 10. klasse skal du i øvrigt vælge et særlig 10. klasses spor-fag. Det hører du mere om senere.