Tilmeldingsprocedure & vilkår

Book rundvisning

Som det første vil vi gerne inviterer dig til en uforpligtende rundvisning og samtale på efterskolen.

Tilmeld

Har du været til samtale og ønsker at tilmelde dig, så udfyld vores elektroniske tilmelding, som underskrives med Nem-ID. Se vilkår nedenfor.

Tilmeldingsgebyr

Når du har underskrevet og indsendt tilmeldingen, skal du overføre 2000,- kr. i tilmeldingsgebyr.
Hvis der ikke er plads, refunderes beløbet.

Bekræftigelse

Nu er det bare at vente på at modtager en bekræftelse på at du er optaget på skolen.

Vilkår for optagelse

Optagelsen er betinget af, at kontrakten er modtaget retur i underskrevet stand, at indbetaling af indmeldelsesgebyr sker rettidigt og at skolen at skolen har bekræftet at eleven er optaget.

Læs øvrige vilkår her.

Vælg mellem fitness, krea, musik, band, sang, fodbold, volleyball & beachvolley, roning, dans og boost fag.

Telefontid:
mandag & fredag 9.00-14.30