Lindenborgløbet

Vi løber med hjertet

På Efterskolen Lindenborg elsker vi at være aktive! Uanset om det er fodbold, løb, volleyball eller dans bevæger vi os rigtig tit, og nu er det blevet tid til at løbe i den gode sags tjeneste!

Vi ønsker at gøre en forskel for andre, og derfor arrangerer skolen et sponsorløb, hvor vi løber og indsamler penge til velgørenhed.

Vi håber at du har lyst til at bidrage som sponsor eller aktiv løber.

Vores sponsorløb afholdes på skolen fredag d. 12. juni, og der skal løbes fra kl. 09.00-11.00. Målet er at nå så mange kilometer som muligt på den ovennævnte tid.

Du sponsorerer en af de aktive løbere fra listen eller skolens samlede kilometergennemsnit

Støtteprojekter

De indsamlede penge fra skolens sponsorløb går ubeskåret til velgørenhed.

I år støtter efterskolen følgende projekter:

// Skolebørnsprojekt i Rumænien, hvor vi støtter en række skolebørn i fattige områder i Rumænien med uddannelseshjælp og hjælp til mad og lign.
Læse mere på www.helpromania.minisite.dk

// Børnehjemsarbejde i Ghana, hvor vi støtter efterladte børn til en tryg opvækst, med et hjem og mad samt tilhørende uddannelsesprogram.
​Læs mere på www.fathershome.dk

Du vil gerne gøre en forskel og ønsker at donere X-antal kr. pr. løbet kilometer.

På siden www.sponsorløb.dk sponsorerer du enten en enkeltperson eller et kilometer-gennemsnit for samtlige løbere

Du modtager en mail, hvor du accepterer sponsorkontrakten.

Efter løbet modtager du en betalingsanmodning på mail, hvori det samlede sponsorbeløb er opgjort

Du betaler sponsorbeløbet med betalingskort eller MobilePay.

Du har en god fornemmelse ved at have støttet vigtige velgørende formål

Vær med til at gøre en forskel - tak for dit bidrag

Vælg mellem fitness, krea, musik, band, sang, fodbold, volleyball & beachvolley, roning, dans og boost fag.

• Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel