Med sigte på din fremtid

Vi vægter det faglige højt! Det er det bedste vi kan gøre for dig, så du kan opnå et resultat, du kan være tilfreds med. Vi fører op til afgangsprøver i både 9. klasse og 10. klasse i alle de boglige fag, som du kender fra folkeskolen.

Herudover er det også muligt at vælge Boost-fag, hvor du kan styrke din faglighed i dansk, engelsk og matematik.

Vi tilbyder desuden en lang række linjefag i musik og idræt. Og som bonus tilbyder vi undervisning i kunst og design for at du kan udvikle din kreativitet. Alt i alt lægger vi på Efterskolen Lindenborg vægt på at yde en kvalificeret undervisning. Det vil bane vej for dine udviklingsmuligheder – så langt som du selv spiller med!

Musiklinjerne
Sang – Band – Dans – Soloundervisning

Gennem musikundervisning, koncerter, performanceprojekter og indspilninger, er det vores mål at løfte dig til et højere niveau i tekniske færdigheder og musikforståelse generelt.

Du kan få undervisning i både guitar, klaver, korsang, nodelære og band. Det er ikke noget krav, at du skal have et bestemt niveau på forhånd, men det er vigtigt at du er interesseret i musik og er villig til at lære.

Musiklinjerne deltager i en lang række forskellige arrangementer, festivaler og lignende, hvor vi optræder med vores musik.

Idrætslinjerne
Hvis du er glad for sport, bevægelse og at hive efter vejret, så er der masser af muligheder:

Fitness – Volley – Fodbold - Roning – Løb – Idræt.

Her kan du arbejde på din sixpack eller din marathontid og her kan du træne muskler og kondition.

Ved at bruge tid på mountainbike, havkajak, træningsmaskine, løb, boldspil, rytme, bevægelse og teori, kan du nå langt og komme vidt omkring. Du behøver ikke at være eliteudøver, men vi har en klar forventning om at du gerne vil.

Vi fokuserer primært på to sportsgrene som holdsport: Fodbold og volleyball – og det er lykkedes os at vinde medaljer i begge discipliner. Vi deltager i flere forskellige turneringer og træner seriøst.

LINJEFAG

Roning