Værelseskammerat/roomie

Når du starter på efterskolen får du en værelseskammerat eller roomie. Vores værelser er alle 2-mandsværelser og sammen har eleverne ansvaret for at værelset fungerer.

 

Nogle gange bliver den første roomie også den bedste ven/veninde man får i løbet af året, nogle gange kræver det lidt mere arbejde at få til at fungere. På efterskolen møder man mange forskellige mennesker, og der er stor læring i at få et værelse til at fungere selvom man har vidt forskellige rengøringsstandarder, er A eller B mennesker osv.
 

Man har den samme roomie indtil efterårsferien, hvor vi åbner muligheden for at bytte roomie. Mange vælger at blive boende, mens nogen gerne vil bo sammen med deres nye bedste ven.


 

Familiegrupper

Familiegrupper er de grupper som spiser sammen og med deres familiegruppelærer laver forskellige aktiviteter og hyggelige ting i løbet af året.

Kontaktlæreren har et specielt ansvar overfor eleverne i sin gruppe og vil i løbet af året have trivselssamtaler for at følge elevens udvikling. Kontaktlæreren vil gennem en elevplan, og i samarbejde med eleven arbejde for god udvikling. 

 

Som konklusion på disse samtaler får hver elev i slutningen af efterskoleåret en udtalelse, som både beskriver elevens udvikling og giver gode råd til forbedringsmuligheder i deres videre færd.  


 

Weekend

I weekenderne er der en lærer som har planlagt lidt program som ofte er obligatorisk. Der vil dog altid være tid til at holde “fri” og slappe af.

Man vælger selv om man vil være på skolen i weekenden, inden onsdag middag skal man have valgt til/fra. Det halve af skolen vil typisk være på skolen i weekenden.

Praktisk arbejde

Det er eleverne som sørger for at skolen er pæn og ren, det foregår ved skemalagt rengøring 1-2 gange om ugen. Derudover er der ugentlig værelsesrengøring og krav om at man forlader værelset i god stand inden man møder i skole om morgenen. 

I familiegrupperne hjælper man med opvask cirka 2 ugers i løbet af året.  


Man bliver faktisk vildt god til at gøre rent (og vaske tøj) når man går på efterskole.   

 

 

Om os

Efterskolen Lindenborg

Musik- og Idrætsefterskole midt på Sjælland. Efterskolen Lindenborg er en bogligt orienteret skole, med fokus på dig i fællesskabet.

 

Vi elsker musik og idræt og skolens valgfag kan vælges uanset klassetrin og fylder op til 12 timer på skemaet.

 

Vælg mellem fitness, krea, musik, band, sang, fodbold, volleyball & beachvolley, roning, dans og boost fag.

Adresse:

Borrevejlevej 26, 4000 Roskilde    

​Telefon:

49 12 10 40

Telefontid:
mandag & fredag 9.00-14.30
tirsdag & torsdag 12.00-15.00 

Mail:

kontoret@efterskolen.dk

EAN/GLN: 5790 0025 96650

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • YouTube - sorte cirkel