Forældreinfo

Her finder I forældre nyttig information omkring opholdet på efterskolen årgang 19/20

Vil du være elev hos os i 2019/20?

Vi har løbende optagelse til Efterskolen Lindenborg.

Når du har været til rundvisning skal du returnere indmeldelsesblanketten. Denne kan scannes og
returneres til kontoret.

Du er tilmeldt når du har fået en kvittering på at den er modtaget.

Forældrebetaling

Et ophold på Efterskolen Lindenborg koster i skoleåret
20/21 og 21/22 er 2400,- per uge i 42 uger. I alt 100.800 kr.
Fra det beløb skal fratrækkes den statslige støtte som alle er berettiget til. Denne udregnes ud fra indkomståret to år før skolestart. Se beløbet på din årsopgørelse fratrukket Am Bidrag.

Når du har indkomsten kan du allerede nu beregne din skolepris i denne PRISBEREGNER.

Ved indmeldelse indbetales et indmeldelsesgebyr på 1.500 kr. Disse tilbagebetales ikke.

Ansøgning om statslig elevstøtte

Det er skolen der ansøger om den Statslige Elevstøtte.

Afbrudt ophold

Afbrydes opholdet efter skolestart opkræver skolen 4 ugers elevbetaling uden statsstøtte, i alt 8.900 kr.

Afbrydes opholdet på skolens opfordring, opkræves der ikke noget gebyr.

Indbetaling af skolepenge

Skolepengene indbetales senest den første i hver måned, første gang i august umiddelbart inden skolestart, og sidste gang i juni måned det efterfølgende år.

Skolepengene indbetales på skolens konto reg. 4319 konto 3183141112 med angivelse af elevens navn i emnefeltet.