Arrangementer på skolen

Performance

I det tidlige forår river vi den normale skoledag i stykker og arbejder fælles om et stort projekt. Performance-ugen er en uge hvor alle sejl sættes ind.

Sponsorløb // Løb for Rumænien

På Lindenborg tager vi ansvar.

Hvert år samler vi penge ind til skolebørn i Rumænien- Vi samler pant ind, vi afholder julemarked og endelig afholder vi det årlige sponsorløb. Her får familie og venner mulighed for at støtte elevernes løb på en rute i lokalområdet.

Projektet vokser år for år, og årgang 16/17 løb i alt 70 tusinde kroner hjem. Derved kunne vi sammenlagt sende 100 tusinde til Rumænien.

Gallafest

Sponsorløb-7.jpeg

Julemarked

Efterskolen Lindenborg afholder julemarked.

Tag familie og venner med og oplev caféer, boder, loppemarked, lækker julemad, lotteri, gaveideer, livemusik og meget mere. Lindenborgs elever har pyntet op til jul og strikke et lækkert arrangement sammen som du ikke vil gå glip af. Der er gratis entré og indtægterne går til skolens støtteprojekt i b.la. Rumænien.