Performance

I det tidlige forår river vi den normale skoledag i stykker og arbejder fælles om et stort projekt. Performance-ugen er en uge hvor alle sejl sættes ind.

Sponsorløb // Løb for Rumænien

På Lindenborg tager vi ansvar.

Hvert år samler vi penge ind til skolebørn i Rumænien- Vi samler pant ind, vi afholder julemarked og endelig afholder vi det årlige sponsorløb. Her får familie og venner mulighed for at støtte elevernes løb på en rute i lokalområdet.

Projektet vokser år for år, og årgang 16/17 løb i alt 70 tusinde kroner hjem. Derved kunne vi sammenlagt sende 100 tusinde til Rumænien.

Gallafest