LINDENBORG CAMP

14. – 15. SEPTEMBER 2019

Er du vild med fodbold eller volleyball?

Så tilmeld dig Lindenborg Camp på Efterskolen Lindenborg!

Campen er for alle piger og drenge (6.-8. klasse), som har lyst til 2 sjove dage fyldt med fodbold- og volleyfællesskab og fede oplevelser.

Efterskolen Lindenborg ligger lige ud til Roskilde fjord og har gode faciliteter, erfarne trænere samt rare efterskolelærere, der sørger for den gode træning og trygge rammer.

Der vil primært være din valgte aktivitet på programmet, men du vil også opleve underholdning og hyggelige aktiviteter, som vil give dig en lille forsmag på, hvad et efterskoleår indebærer.

Pris: 250 kr. inkl. fuld forplejning, T-shirt, drikkedunk og goodiebag

Campledere:

Martin Kattner og Tommy Holm Hougaard

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig her – vi glæder os til at se dig og dine venner.

Camp gebyret på 250 kr. overføres på MobilePay 21 74 12 36

ved tilmelding.