Bliv elev

På Efterskolen Lindenborg forsøger vi at udvikle et fællesskab af unge og voksne, med plads til alle, der vil være en del af dette.

Her kan du blive en vigtig brik i puslespillet og med dit engagement være med til at skabe sammenhold – og finde venner for livet.

Vi forventer, at du kan og vil være en god kammerat, passe din skole og respektere efterskolens rammer og regler.

Så skaber vi sammen et fantastisk skoleår, hvor den enkelte udvikles og udfordres – og fællesskaber styrkes og bliver til livslange venskaber.

Sådan bliver du elev

Vi vil gerne møde dig og dine forældre og vise dig skolen, samt lære dig lidt bedre at kende.

Derfor skal du booke et besøg på vores fastlagte besøgsaftener.

Når du har været på besøg har du et godt grundlag til at beslutte om vi skal være efterskole for dig.

Vi optager løbende elever hele året igennem til både kommende skoleår og de fremtidige.

Tilmelding til

BESØGSAFTEN

Hvad siger eleverne?

Vores besøgsaftener er med fysisk besøg. Her følger vi efterskoleforeningens og mydighedernes retningslinjer. Besøg er med mundbind, sprit og test (min. 72 timer gammel). Der er kun et hold besøgende på skoled ad gangen.

Bemærk at skolen holder åbent hus 26. september 2021 (Efterskolernes dag). Her er ingen tilmelding-

(Bemærk at der er lukket arr. d. 27/5 for elever der tidligere har været til digital rundvisning. I modtager særskilt invitation)

Det siger eleverne om os

Vælg mellem fitness, krea, musik, band, sang, fodbold, volleyball & beachvolley, roning, dans og boost fag.

Telefontid:
mandag & fredag 9.00-14.30