Bliv elev

På Efterskolen Lindenborg forsøger vi at udvikle et fællesskab af unge og voksne, med plads til alle, der vil være en del af dette.

Her kan du blive en vigtig brik i puslespillet og med dit engagement være med til at skabe sammenhold – og finde venner for livet.

Vi forventer, at du kan og vil være en god kammerat, passe din skole og respektere efterskolens rammer og regler.

Så skaber vi sammen et fantastisk skoleår, hvor den enkelte udvikles og udfordres – og fællesskaber styrkes og bliver til livslange venskaber.

Sådan bliver du elev

Vi vil gerne møde dig og dine forældre og vise dig skolen, samt lære dig lidt bedre at kende.

Derfor skal du booke en tid til rundvisning, enten på vores fastlagte rundvisningsdage eller en dag vi finder i fællesskab.

Når du har været på besøg har du et godt grundlag til at beslutte om vi skal være efterskole for dig.

Vi optager løbende elever hele året igennem til både kommende skoleår og de fremtidige.

Tilmelding til rundvisning

Hvad siger eleverne?

Det siger eleverne om os

Vælg mellem fitness, krea, musik, band, sang, fodbold, volleyball & beachvolley, roning, dans og boost fag.

• Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel