Bliv elev

På Efterskolen Lindenborg forsøger vi at udvikle et fællesskab af unge og voksne, med plads til alle, der vil være en del af dette.

Her kan du blive en vigtig brik i puslespillet og med dit engagement være med til at skabe sammenhold – og finde venner for livet.

Vi forventer, at du kan og vil være en god kammerat, passe din skole og respektere efterskolens rammer og regler.

Så skaber vi sammen et fantastisk skoleår, hvor den enkelte udvikles og udfordres – og fællesskaber styrkes og bliver til livslange venskaber.

Sådan bliver du elev

Vi vil gerne møde dig og dine forældre og vise dig skolen, samt lære dig lidt bedre at kende.

Derfor skal du booke et besøg på vores fastlagte besøgsaftener.

Når du har været på besøg har du et godt grundlag til at beslutte om vi skal være efterskole for dig.

Vi optager løbende elever hele året igennem til både kommende skoleår og de fremtidige.

Der er få ledige drenge-pladser i 9. klasse i skoleåret 2021/2022

• Linjefagene fodbold drenge, volleyball, dans og fitness kan ikke vælges.

• Fortsat plads på Band, Sang, Fodbold piger, Krea og Boost.

Tilmelding til

digital

BESØGSAFTEN

Hvad siger eleverne?

Vores besøgsaftener er for tiden digitale

Du vil optil "besøget" modtage en invitation til det online besøg i det valgte tidsrum.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at give jer et  fyldestgørende indtryk at skolen.

Lige så snart vi har mulighed for det, vil vi arrangerer fremvisninger af skolen, så I kan se vores skønne sted med jeres egne øjne.

Det siger eleverne om os

Vælg mellem fitness, krea, musik, band, sang, fodbold, volleyball & beachvolley, roning, dans og boost fag.

• Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel