Bliv elev

Plads til dig…

På Efterskolen Lindenborg forsøger vi at udvikle et fællesskab af unge og voksne, med plads til alle, der vil være en del af dette.

Her kan du blive en vigtig brik i puslespillet og med dit engagement være med til at skabe sammenhold – og finde venner for livet.

Vi forventer, at du kan og vil være en god kammerat, passe din skole og respektere efterskolens rammer og regler.

Så skaber vi sammen et fantastisk skoleår, hvor den enkelte udvikles og udfordres – og fællesskaber styrkes og bliver til livslange venskaber.

Sådan bliver du elev

Vi vil gerne møde dig og dine forældre og vise dig skolen, samt lære dig lidt bedre at kende.

Derfor skal du booke en tid til rundvisning, enten på vores fastlagte rundvisningsdage eller en dag vi finder i fællesskab.

Når du har været på besøg har du et godt grundlag til at beslutte om vi skal være efterskole for dig.

Vi optager løbende elever hele året igennem til både kommende skoleår og de fremtidige.

Hvad siger eleverne?

Tilmelding til rundvisning

ELEV

Interesseret i klassetrin*
Skoleår*

FORÆLDRE

PRAKTISK

Vil gerne på rundvisning (angiv dato)*
I uge 41 er vi på lejrskole i Berlin, i uge 42 holder vi efterårsferie. Men kontakt os meget gerne på telefon, hvis i ønsker en rundvisning.

arrow&v

Det siger eleverne om os