Vores rammer

Tag med en tur rundt på Efterskolen Lindenborg

På Efterskolen Lindenborg prioriterer vi idræt og musik, og eleverne kan frit boltre sig i hallen, fodboldbanen, volleybanen og skolens musiklokaler.
Som elev bor du sammen med en værelseskammerat på 2 mandsværelse. Det er jeres ansvar at værelset er rent, pænt og hyggeligt.
Man må gerne medbringe mindre genstande og billeder til at gøre værelset til et rigtigt hjem.

Vi ligger lige ud til Roskilde Fjord og her kan man bade og ro eller bare gå en tur ved strandbredden. Vores grønne arealer bruges i de lune perioder
til at hænge ud, spille rundbold osv. Det er her vi knytter bånd og danner fællesskab.

Vores skolebygning er nybygget, og byder på store klasselokaler, frikvartersområde og hallen.
Det er her man er i løbet af skoledagen. Om formiddagen bliver der bragt friskbagte boller og frugt op, så man kan holde til en hel dags skole.