Om Lindenborg

Musik- og Idrætsefterskole midt på Sjælland. Efterskolen Lindenborg er en bogligt orienteret skole, med fokus på dig i fællesskabet Vi elsker musik og idræt og skolens valgfag kan vælges uanset klassetrin og fylder op til 12 timer på skemaet. Vælg mellem Fitness, løb, krea, band, klaver, guitar, kor, fodbold, volleyball, roning(outrigger), dans og boost fag.

Vil du være med til at opleve positive udfordringer og individuel anerkendelse?

Vi lægger stor vægt på at se hver enkel elevs individuelle behov, det gælder både personligt og fagligt. Vi er gode til at skabe et miljø hvor ansvarsbevidsthed og medmenneskelighed trives i et varmt fællesskab så skoleopholdet bliver en uforglemmelig oplevelse og igangsætter for voksenlivet.

Vi tilbyder undervisning i prøvefagene på 9. og 10. klassetrin og afslutter året med folkeskolens prøver. Ud over de obligatoriske fag kan man i 10. klasse vælge ekstra volley- og fodboldtræning. Desuden tilbydes alle elever en bred vifte af spændende linjefag. Efterskolen Lindenborg har ugentlige CONNECT- timer med særlig vægt på den enkeltes personlige udvikling og det at være en del af noget større. Ud fra et kristent menneske- og livssyn arrangeres der undervisning og foredrag om livets store spørgsmål, diverse happenings og udflugter