Hvad siger eleverne…

Hvad siger elever og forældre

Læs også historien om Laura:

Laura var en pige af få ord. Hun havde indlæringsproblemer som gjorde at hun ikke kunne følge med fagligt. Folkeskolen havde ikke mulighed for at imødekomme disse problemer og give hende den nødvendige støtte. Fordi Laura havde det så svært fagligt var det sociale overskud ikke ret stort, det betød at hun ofte sad alene på sit værelse.

Efter 8 klasse gav Laura udtryk for at hun simpelthen ikke kunne holde skolen ud mere, hverken socialt eller fagligt. Laura havde helt mistet troen på sig selv og hendes kunnen. Her fandt vi Lindenborg efterskole som hun i 9 klasse startede på med et gennemsnit på 1,9, hvilket vil sige at hun ikke engang kunne bestå en folkeskole på det tidspunkt. Lindenborg efterskole har formået at give hende den helt rigtige støtte både fagligt og socialt. De har givet hende nogle faglige redskaber og sociale kompetencer som simpelthen har udviklet hende til op over alt forventning. I dag har vi en glad og smilende pige som har afsluttet sin 10 klasse med et gennemsnit på 7,4 og som har genfundet troen på sig selv og derfor kan hun glæde sig at starte på sin HF, som hun nu har mod til.

Lindenborg efterskole er en oplevelse for livet, som vi vil mene alle unge fortjener.

Tak for alt. – Anja Bees Kristensen (mor til Laura)